Salih Uçan bombası Patladı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor forması giyen Salih Uçan gösterdiği performans ile transferin gözdesi olmuştu. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcunun hangi takıma transfer olacağı merak konusuydu. 27 yaşındaki başarılı futbolcu Süper Lig devi ile anlaşma sağladı. İşte Salih Uçan'ın yeni adresi ve son gelişmeler...

Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan bu yıl gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Süper Lig devleri Salih Uçan'ın peşindeydi. Galatasaray ile Trabzonspor'un da renklerine katmak istediği Salih'i siyah-beyazlılar ikna etmeyi başardı.

Yıldız futbolcu için teknik direktör Sergen Yalçın'ın bizzat devreye girdiği ve işi bitirdiği öğrenildi.

YEŞİL IŞIK YAKMIŞLARDI

İsmi sezon başından bu yana dev takımlarla anılan Salih Uçan geleceği ile ilgili yaptığı açıklmada,"İleriye dönük planlarım elbette var. Maç maç önüme bakıyorum" açıklamasını yaparken; menajeri Koray Uzun da "Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra İtalya ve İspanya'dan 2 kulüp Salih ile ilgileniyor" sözlerini sarfetmişti. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında büyük avantaj yakalayan siyah-beyazlı takım, Salih Uçan'la anlaşma sağladı. Deneyimli oyuncunun sözleşme detayları da belli oldu.

SENELİK 10 MİLYON TL

Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları da devreye girerek Salih Uçan'la 3 yıllığına el sıkıştı.

Maaşını TL üzerinden alacak olan Salih Uçan, yıllık 10 milyon TL kazanacak. Bu sezon Akdeniz ekibi ile 39 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu, 3 gol attı 7 asist yaptı.

27 yaşındaki futbolcu, İsviçre'nin Sion takımında 20 maçta forma giymişti. Salih, kulüp kariyeri boyunca 230 mücadelede 14 gol atmayı başarırken, 78 kez milli oldu ve 15 gol kaydetti.

Son dönemde Alanyaspor forması altında başarılı bir performans ortaya koyan Salih, Bucaspor altyapısından çıkmıştı.

27 yaşındaki oyuncu şimdiye kadar 6 farklı takımın forması altında 212 maça çıkarken 13 gol, 22 asist yaparak toplamda 35 gole katkı yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI