Samet Aybaba'dan Harun Tekin ve Vagner Love açıklaması

Bursaspor teknik direktörü Samet Aybaba, harun Tekin'in Beşiktaş'a transferi ve iki kulüp arasındaki takas söylentileriyle ilgili konuştu.

Bursaspor teknik direktörü Samet Aybaba, transfer döneminde ismi Beşiktaş’a gideceği konuşulan Harun Tekin ile Siyah-beyazlı kulüpten transfer edecekleri ileri sürülen Vagner Love hakkında konuştu. Tecrübeli teknik adam, yeni sezon öncesinde basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını cevapladı.

Harun Tekin için teklif yok

Beşiktaş’ın kaleci arayışları kapsamında listesine aldığı öne sürülen milli kaleci hakkında  Aybaba, “Harun ile ilgili devamlı yazılıyor çiziliyor. Kulübe doğru düzgün teklif gelmiyor. Harun bizim kaptanımız. Bu yazılanlar, konuşulanlar onu tedirgin ediyor. Onun arkasında 3 tane çok iyi kalecimiz var, bu konu o 3 kalecimizi de rahatsız ediyor. Harun Tekin kalırsa, Okan Koçuk da oynamak istiyor, Muhammed Şengezer de var. Harun bizim kalecimiz ve kaptanımız. Harun için çok büyük teklif olursa Okan’ı ve Muhammed’i de değerlendirmek için planladık” diye konuştu.

Bursaspor, Vagner Love’u transfer edecek mi ?

Beşiktaş’tan Vagner Love’un transfer edilip edilmeyeceği ile ilgili bir soruya da tecrübeli hoca, “Santrforda çok önemli bir ismi kadroya katmak istiyoruz. Transferde son aşamalara geldik gibi gözüküyor. Önümüzdeki hafta sonuna kadar bu transferleri bitiririz diye düşünüyorum. Vagner Love ile ilgili bize gelen takas teklifi yok, bize gelen net bir teklif yok” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI