Şampiyonluğu Müjdeleyen Müthiş Gelişme

Beşiktaş'ın son 3 şampiyonluğunda gerçekleşen mucizevi olay yine gerçekleşti.

Beşiktaş'ın Süper Lig'de yaşadığı son 3 şampiyonluğunda sezon öncesi veya sezon içinde, takımda kilit isimlerinin ikiz bebekleri dünyaya geldi.

2008-2009 sezonunda, takımın Alman orta sahası Fabian Ernst'in ikizleri doğmuştu. O sezon Sivasspor'u yakından takip eden Kara Kartal, 34 hafta sonunda 13. kez şampiyonluk kupasını müzesine götürmüştü. 

Şu an Fenerbahçe forması giyen Arjantinli Jose Sosa'nın da 2015-2016 sezonu içinde ikiz bebekleri dünyaya gelmiş ve o sezon Beşiktaş, Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk mücadelesini kazanmıştı. Bir sonraki sezon ise, Kara Kartallar'ın kalecisi Fabri'nin ikiz bebekleri hayata gözlerini açmıştı ve o sezonun sonunda 15. şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş üçüncü yıldızı armasına eklemişti.

AĞUSTOS AYINDA DÜNYAYA GELDİLER

Bu sezon öncesinde de, takımın golcü ismi Cyle Larin'in Ağustos ayında ikiz çocuk babası oldu. Larin bu sezon 10 golle, Süper Lig'de gol krallığında, Hatayspor forması giyen Aaron Boupendza ile zirveyi paylaşıyor ve Siyah-Beyazlı takım, şu an 34 puanla ligde lider konumda bulunuyor.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI