Şampiyonluk Şifresi Atiba'dan

Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler...

Beşiktaş'ın 38 yaşındaki ön liberosu Atiba Hutchinson, önceki akşam Galatasaray derbisinde aldıkları 3-1’lik yenilginin ardından dün takım arkadaşlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Takım kaptanı olarak arkadaşlarına uyarılarda bulunan Atiba, “Galatasaray karşısında aldığımız sonuca rağmen lideriz ve iyi pozisyondayız. Hâlâ her şey bizim elimizde. Sadece sakin olalım. Şampiyonluklar kolay kazanılmıyor. Buraya kadar çok iyi getirdik. Ve inanıyorum ki şampiyon biz olacağız” ifadelerini kullandı.

Bir yıl daha kalmak istiyor 

Kariyer hedefleriyle ilgili olarak birkaç ay önce, “Beşiktaş’ta 2 şampiyonluğum, 3 de çocuğum var. Noah ve Nava’ya şampiyonluk hediye ettim. Sıradaki şampiyonluğu da son oğlum Ayo’ya adamak istiyorum” diyen yıldız isim, planını bu sözlerle duyurmuştu. Beşiktaş’taki 8. sezonunu geçiren Atiba Hutchinson, 291 mücadelede görev yapıp 23 gol ve 28 asistlik performans gösterdi. Bu dönem 38 karşılaşmada forma giyip 4 gol ve 10 asistle oynayarak Kara Kartal’daki en skorer dönemine ulaşan deneyimli isim, 1 yıl daha Siyah-Beyazlı formayı giymek istiyor.

Fanatik 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI