Santos'a piyango

Beşiktaş'ın Portekizli Teknik Direktörü Fernando Santos, EURO 2024'e Katılacak Takımların Belli Olmasının Ardından Ekstra Ödeme Aldı

Beşiktaş'ın Portekizli Teknik Direktörü Fernando Santos, EURO 2024'e Katılacak Takımların Belli Olmasının Ardından Ekstra Ödeme Aldı

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışından uzak kalan Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, EURO 2024'e katılacak takımların belli olmasının ardından bir ekstra ödeme aldı.

Beşiktaşlı hocanın eski takımı EURO 2024'e katıldı

EURO 2024 Elemeleri play-off'unda Galler'i mağlup eden Polonya, bu yaz Almanya'da düzenlenecek turnuvaya katılım hakkı elde etti. Fernando Santos, Polonya'yı 2023 yılının Ocak-Eylül ayları arasında çalıştırmıştı.

Eski Takımından Ciddi Bir Ödeme Aldı

Sport PL'nin haberine göre Fernando Santos, eski takımı Polonya'nın EURO 2024'e katılım hakkı kazanmasının ardından feshedilen sözleşmesi gereği 775 bin Zloti (180 bin Euro) ödeme alacak.

Polonya Macerası Kısa Sürdü

Polonya'nın başında yalnızca 6 maç kalan 69 yaşındaki çalıştırıcı, 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile 1.50 puan ortalaması tutturdu.

Beşiktaş İle Performansı Değerlendirildi

7 Ocak'ta Beşiktaş'ın başında geçen Fernando Santos, Siyah-Beyazlılar ile çıktığı 14 maç sonunda oynattığı savunma ile takdir toplarken, hücum organizasyonları ile eleştiri oklarının hedefi oldu. Deneyimli çalıştırıcı bu periyotta 1.64'lük bir puan ortalaması tutturdu.

1.5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Beşiktaş ile 1.5 yıllık anlaşma imzalayan Fernando Santos, erken bir yol ayrımı olmazsa 30 Haziran 2025'e kadar takımın başında olacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI