Sayın Başkan Neyi Bekliyor?

Beşiktaş'ın sayın başkanını alınan sportif başarılardan sonra, seni basarısız ilan edemeyiz. Ama ne hikmetse son donemdeki krizi iyi yönetemiyorsun. .. Murat Topçu yazdı...

Sayın Başkan Neyi Bekliyor?

Beşiktaş'ın sayın başkanını alınan sportif  başarılardan sonra, seni basarısız ilan edemeyiz.

Ama ne hikmetse son donemdeki krizi iyi yönetemiyorsun. Elimizdeki çöplerden kurtulamadık bir türlü... Hepsi elimizde kaldı... 

Çözüm üretmek sizin ve yönetim kurulunun görevidir. 

Madem bu hatalı transferleri Fikret Orman ve yönetimi yaptı o zararı da o yönetim karşılaşın. Kesinlikle bu hatalı yönetimin hesabi sorulmalıdır. Beşiktaş Kulübü hacı baba tekkesi degildir! Artık sabrımız taşmıştır. 

Gelelim elimizdeki çöplere...

Lens

Lajlic 

N'Sakala

Douglas..

Bunların artık gündemimizden çikmasini istiyoruz ...

Artık dünyada ne kadar ülke varsa tüm ülkelerdeki menajerleri harekete geçirip ivedilikle bu oyunculara kulüp bulabilirsin. Bu iş kabak tadı verdi..

Beşiktaş takımı icin lig bitmemiştir. En azından, Turkiye Kupası'nı kazanarak sezon  2 kupayla kapatılabilir. Şampiyon olamasak da en azından Ligi 2. bitirebiliriz. Bu sıralamada, en az şampiyonluk kadar degerlidir ,Bunun icin Aboubakar yada onun kalitesinde net bir golcu şart. Elimizdeki forvetlerle olmuyor olmuyor olmuyor!  

Sayın Başkan senden çok geç olmadan transfer hamlesi bekliyoruz. Takviyeyle Batshuayi'nin performansı iki kat artacak. 

Ayrica alınacak forvetle skor rahatlığı olacak. 

Kazanılan maçların çoğunluğu 1-0 farklı sonuçlardı. Yazik bu taraftara... Bu camiaya çile çektirmeye hakkın yok. 

Bir forvet herşeyi olumlu yönde değiştirebilir. Bunca yılın deneyimli bir yöneticisisin, tek bir hamle herşeyi olağanüstü değistirecek.

Senden güzel bir müjde bekliyor bu taraftar... 

Şayet bu sezonki hedefimize ulaşabilirsek belki de şampiyon olan Trabzonspordan daha fazla kupaya uzanabileceğiz. Ayrıca alınacak bir ikincilik de şampiyonluk kadar degerli.

Hadi başkan, kaldır kafanı... Yap hamleni sevindir bizleri..

Kartallı günler

MURAT TOPCU

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI