Semih Kılıçsoy direkten dönmüş!

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy'un sezon başında Kocaelispor'a transfer olma iddiası gündeme geldi. İşte detaylar:

Beşiktaş'ın Genç Golcüsü Semih Kılıçsoy'un Transfer İddiası

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy'un sezon başında Kocaelispor'a transfer olma iddiası gündeme geldi. İşte detaylar:


Transfer İddiası

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Semih'i 1. Lig takımı Kocaelispor'un istediği belirtildi. Yeşil siyahlı kulübün, 18 yaşındaki golcüyü bonservisiyle birlikte transfer etmek için teklif yaptığı ileri sürüldü.


Ertuğrul Sağlam'ın Çabası

Haberde, o dönem Kocaelispor'u çalıştıran Beşiktaş'ın eski hocası Ertuğrul Sağlam'ın da Semih Kılıçsoy'u kadrosunda görmek için büyük çaba verdiği ifade edildi.

Teknik Direktör Onayı

Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'in de Semih'in transferine onay verdiği iddia edildi.


Ekşi müdahale!

Transferin gerçekleşmesine ramak kala, Beşiktaş Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Mehmet Ekşi'nin duruma müdahale ettiği ve dönemin yöneticileri Emre Kocadağ ve Seyit Ateş ile görüştüğü belirtildi. Ekşi'nin ikna ettiği ikili, dönemin başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşerek Semih'in Kocaelispor'a transferinin önüne geçilmiş oldu.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI