Semih'in peşindeki 5 kulüp

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un transferi ile ilgilenen dünya devleri belli oldu

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki genç yeteneği Semih Kılıçsoy, sergilediği performansla Avrupa'daki büyük takımların ilgisini üstüne çekiyor. İşte tüm detaylar...


Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un transferi ile ilgilenen dünya devleri belli oldu

Son haftalarda gösterdiği performansla Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi haline gelen ve futbol kamuoyunda övgülerle bahsedilen Semih Kılıçsoy, Avrupa'daki birçok takımın ilgisini çekmeyi başardı. 


Sabah Gazetesi'nden Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre, Semih Kılıçsoy'u net bir şekilde takip eden en az 5 kulüp var. 


Dortmund ve Atletico, Semih Kılıçsoy'u transfer etmek istiyor

Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre 18 yaşındaki forvet için, Almanya Bundesliga devi Borussia Dortmund ve İspanya La Liga devi Atletico Madrid'in ilgisi var. Bu iki takımında hedefi, Semih Kılıçsoy'u takip etmeye devam etmek ve 2024 yazında düzenlenen Avrupa Şampiyonası sonrası Beşiktaş'ın kapısını çalacağı yönünde. 


Feyyaz Uçar: "Semih uzun yıllar umarım Beşiktaş'ta oynar ama zannetmiyorum"

Trabzonspor'u dün sahasında 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta maç sonu açıklamalarda bulunan kulübün Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, "Avrupa'da bitti ama bizde transfer devam ediyor. Bugün bir oyuncu geldi. Lider bir oyuncu. İki kulüp anlaşmaya çok yakın. O mevkide de diğer mevkilerde de istediğimiz şekilde gelişirse transferleri yapacağız. Semih uzun yıllar umarım Beşiktaş'ta oynar ama zannetmiyorum. Çok tutamayız. Teklifler zaten başladı. Avrupa Şampiyonası'nda da oynarsa teklifler devam edecektir" dedi. 


Beşiktaş'la sözleşmesini 2028'e kadar uzattı

2024 yılının başında Beşiktaş, genç futbolcu Semih Kılıçsoy ile sözleşme uzattı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Kulübümüz; gelişimini Beşiktaş Futbol Akademi bünyesinde tamamlayan, 2021 yılından bu yana giydiği formamızı başarıyla terleten, gelecekte de Beşiktaşımızın kazanacağı başarılarda pay sahibi olacağına inandığımız Semih Kılıçsoy’un sözleşmesini 2027-28 sezonu sonuna kadar uzattı." 


Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş performansı

Beşiktaş ile bu sezon 19 maçta süre alan genç yetenek, 9 kez ilk 11'de yer aldı. Bu karşılaşmalarda 8 gol atan Semih Kılıçsoy, 2 kez asist yapmayı da başardı. Beşiktaş'ın genç yeteneği, bu sezon 824 dakika süre aldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI