Şenol Güneş: Alvaro Negredo satılırsa...

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'ten çarpıcı sözler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Alvaro Negredo hakkında değerlendirmelerde bulundu. LASK Linz maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, basın mensuplarının İspanyol golcünün son durumu hakkında bir soruya “Negredo çalışıyor. Hiçbir sorunu yok. Kalırsa duygusal kırılması olmaz. Negredo satıldığında ekonomik yük düşüşe geçer, hem de para kazanabilirsiniz. İyi oyuncu, sıradan bir isim değil. Vagner Love da öyle. Onları oynasınlar diye aldık. Takımı taşıdıklarında kimsenin gitmesini istemem” dedi.

Vida için teklif yok 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, transfer döneminde ismi birçok kulüple anılan Domagoj Vida’nın son durumunu açıkladı. LASK Linz ile oynanacak maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında Vida’nın transferi ile ilgili sorulara tecrübeli hoca, “Vida’nın herhangi bir sorunu yok. Morali iyi, değerli bir oyuncu. Geçen sezon verimli ve uyumlu iki oyuncu vardı. Onların arkasında kaldı. Şimdi de takıma geç geldi. Direkt oynayabilecek bir oyuncu. Transferde onunla ilgili değerlendirme gelirse, şartlar uyarsa olabilir. Resmi bir teklifin gelmediğini söylediler. Transferde en çok konuşulan Vida olmuştu, en az konuşulan Fabricio gitti.” 

Tolga Zengin, umarım şanssızlık yaşamaz

Güneş, kaleci Fabricio Agosto Ramirez’in ayrılmasının ardından Tolga Zengin’in daha fazla sorumluluk aldığı yönündeki soruya, “Bulunduğumuz şartlar onu daha istekli ve sorumlu hale getiriyor. Umarım şanssızlık yaşamaz. Bunu yaşamazsa bize çok katkı sağlar.” diye konuştu.

LASK Linz’in iyi kapandığını ve hücumu da aynı şekilde gerçekleştirdiğini vurgulayan Güneş, “Rakibin avantajı, 3-4 yıldır birlikte oynayan oyunculardan oluşması. Oyun disiplinleri iyi. İyi kapanarak çıkmayı bilen bir takım. Dikkatli olmalıyız. Sabırlı olmalıyız. Savunma anlayışını kırabilmek ve gol atarak kazanmak için çok çalışacağız.” diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI