Şenol Güneş Belgelerle Konuşacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in perşembe günü geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in perşembe günü geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyeceği belirtildi. Sezon boyunca yaşanan bir çok olayda konuşmak istediği çok şey olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, “Sezon sonu gelsin değerlendirme yaparız’ şeklinde açıklamalar yapıyordu. Başarılı teknik adamın futbol takımının bu sezon aldığı sonuçlar başta olmak üzere Fenerbahçe ile oynanan ve yarıda kalan olaylı Türkiye Kupası’nda başına aldığı darbeler ve Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’nun kendisi TFF’de görev yaparken yaşadığı sorunlarla ilgili belgelerle açıklama yapması bekleniyor.

Şenol Güneş’ten Beşiktaş’taki geleceği hakkında açıklama

Öte yandan zaman zaman Siyah-beyazlı kulüpten ayrılacağı yönündeki haberlere tecrübeli teknik adam, geçtiğimiz hafta içinde şu cevabı vermişti: “önetim ve taraftar hep yanımda oldu. Camia içinde benimle ilgili mutsuzluk yok. 1 yıl daha mukavelem var. Bu kadar sevginin olduğu yerde kendimden kaynaklı ayrılık olmaz. Bu kadar güzel bir ortamda ayrılmayı doğru bulmam. Dünyanın sonu değil, zamanı gelince tabii ki hepimiz ayrılacağız. Yönetim ve taraftar her türlü desteği verdiği için, bugünkü bulunduğumuz konumdan dolayı onlardan özür diliyorum. Bir videoda kendimden özür dilediğimi söylüyorum, bunu da tekrar ediyorum”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI