Şenol Güneş Beyin Yıkıyor

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'ten futbolcularına uyarılar...

Şampiyonluğu son haftaya kadar kovalamak istediklerini bu yüzden de geriye kalan 8 haftada herkesin kendisine çeki düzen vermesini isteyen Şenol Güneş, Başakşehir önünde alınan yenilgiden çok oynanan kötü futbola takıldı. Başta Lens ve Talisca olmak üzere hayal kırıklığı yaşayan oyuncularla birer görüşme yaptı. Kendilerine çeki düzen vermelerini istedi. Hiçbir takımın her maçı kazanamayacağını ama kaybederken bile gurur duyacağı bir takımı sahada görmek istediğini anlatı.

Şenol Güneş: Fenerbahçe'nin bile hala şansı var

Bu sezon tüm kredilerini tükettiklerine anlatan teknik direktör Şenol Güneş kalan 8 haftalık periyotta artık kayıp istemiyor.  Deneyimli teknik adam, milli aradan sonra Vodafone Park'ta arka arkaya oynanacak Alanya ve Göztepe maçlarına 6 puan yazdı. Galatasaray ve Başakşehir’in 2 haftalık zorlu periyotta  puan kaybı ihtimalinin çok yüksek olduğunu iddia eden Güneş, ''biz iyi oynayalım yeter. Bizim de hatta 6 puan geride olan Fenerbahçe’nin bile hala şansı var'' sözlerini kullandı.

Şenol Güneş: Şampiyon olamazsak hesabını benden sorun

Başakşehir maçının kaybedilmesinden çok oynanan futbolun kötülüğüne takılan Şenol Güneş, tüm taraftarlardan özür diledi... ligde kalan 8 maçtan 5’ini sahalarında oynayacaklarını hatırlayan Güneş, ''kalan maçlarda bizi yalnız bırakmayın. Bize inancınızı gösterin. Sezon sonunda şampiyon  olamazsak hesabını benden sorun. Ama şimdi bizimle olun'' diyerek taraftarlara mesaj vermeyi ihmal etmedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI