Şenol Güneş: Fenerbahçe Yine Aynısını Yapacak!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, F.Bahçe ile perşembe günü oynanacak Türkiye Kupası yarı final maçı öncesi futbolcularına önemli uyarılarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, F.Bahçe ile perşembe günü oynanacak Türkiye Kupası yarı final maçı öncesi futbolcularına önemli uyarılarda bulundu. 
Siyah-Beyazlılar'ın Cumartesi günü yaptığı çalışmada oyuncularla özel bir toplantı yaptığı ortaya çıktı. Başarılı antrenörün takımına, "Akhisar'da önemli bir galibiyet aldık. 5 maçımız kaldı. Quaresma ilk F.Bahçe maçında kırmızı görmüştü sonucu ağır oldu. Kadıköy'deki maçta ağır tahrikler yapacaklardır. Bunlara kapılmayın. Bizim için lig yarışı çok önemli.'' dediği öğrenildi. 

SAKİN KALIRSAK

İlk maçta çok gereksiz yere 10 kişi kalmıştık. 11'e 11 oynadığımız lig maçında nasıl yendiğimizi unutmayın. Sakin kalarak rakibi yenmeliyiz. İki kupayı da kazanmalıyız" diyerek uyardığı belirtildi. Beşiktaş ilk kupa maçında evinde F.Bahçe ile 2-2 berabere kalmıştı. Siyah-Beyazlılar'ın turu geçmesi için her türlü galibiyet veya 3-3 ve üzeri gollü beraberlik elde etmesi gerekiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI