Şenol Güneş, Gökhan Töre olayına el koydu

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Gökhan Töre ile yaşadığı gerginliğe el koydu.

Beşiktaş’ta cumartesi günü U21 takımı ile oynan karşılaşmada Şenol Güneş, sahada istediklerini yapamayan Gökhan Töre’yi idmandan çıkarmıştı. O günden beri Beşiktaş’ın gündemini işgal eden bu soruna Şenol Güneş el attı.

Gökhan Töre krizi çözüldü

Sözcü’de yer alan habere göre cumartesi günü yaşananlardan sonra takım yemeğinde Şenol Güneş’in maç sonrası yenilen takım yemeğinde durumu tatlıya bağladı. Tecrübeli teknik adamın yaşanan olayın fazla büyümemesi için oyuncusunu teskin edip “Aile arasında böyle şeyler olur” diyerek moral verdiği öğrenildi. Deneyimli teknik adamın daha sonra takıma hitaben “Burada herkes kulübün menfaati için çalışıyor. Biz büyük bir aileyiz. Aile içinde zaman zaman tartışmalar yaşanır. Hırsınızı takımın faydası için kullanın. Eksikleri olan arkadaşlarımız da daha fazla çalışmalı” dediği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI