Şenol Güneş: Hedefimiz Büyüdü

Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş'ten çarpıcı sözler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Porto ile 1-1 berabere kalıp gruptan çıktıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'a maçı değerlendiren Güneş, "Gruba başlarken denk takımların olduğunu söylemiştim. Bugün sonuncu olabilirdik. 11 puanla lideriz. Oyuna kontrollü başladık, duran toptan gol yedik. Fakat maçı hak ettik. Beraberlikte bu maçlarda önemli. Yönetime, oyuncularıma, basına ve Türk halkına teşekkür ederim. Arada sırıtan eleştiriler oldu. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim. Tüm halkımıza teşekkür ederim. İşçisi ve köylüsü bizi destekledi. Her kesimde böyle tablolar olmalı. Biz yukarıya bir çizgi taşımak istiyoruz. Şu andaki durumumuz yeterli değil. Futbolu hızlı oynatabilirsek başarılı oluruz. Sevinmek eğlenmek güzel. İyiliğe niyet ettik, sıkıntıya sabrettik, İnşallah zafere ulaşırız." ifadelerini kullanduı

Basın toplantısı

"İki takım kontrollü oynadı. Hatamızdan dolayı gol yedik. İkinci yarı baskılı oynadık. Galibiyete yakındık fakat beraberlik net sonuç denilebilir. Hem Geçen sezon Şampiyonlar Ligi hem UEFA Ligi'nde son anda kayıplarımız oldu. Bugün bu acıyı görmek istemezdik. Grupta lider olmamız seviyemizin yüksek olduğunu olduğunu gösteriyor. Önümüz açık diye düşüyorum."

"Grupta bir seviye yakaladığımızı düşünüyorum"

"Hepimiz gelip geçiciyiz. Biz taraftarımıza layık takım yaratmak istiyoruz. Onlarla gurur duyuyoruz. Bizim soyunma odasında konuşmalarımız dışarı çıkıyor. Gizli saklı iş yapmıyoruz. Bizim bir oyun yapımız var. Ligde ve Avrupa'da bunu uygulamaya çalışıyoruz. Grupta bir seviye yakaladığımızı düşünüyorum. Benimle birlikte 3 yıllık süreçte bu duruma geldi. Bu bir süreç."

"Bugün başlarken hem hücumu hem kontrollü oyunu düşündük. Bu durum oyuncularımızı zorluyor. Bugün topla iyi oynadık. Baskı anında da iyi oynadık. Bunu takım anlamıyla yaparsak takım oluruz."

"Bu takımlar rakibimiz olursa..."

"Tarih geçmişte kalır. Yeteneğimiz karakterimiz güçlü olursa iyi bir yere geliyoruz. Hayırlısı olsun diyoruz. Bizim gruptan çıkamama gibi bir sıkıntımız vardı. Bunu aştık. Barcelona, Real Madrid ve Bayern Münih üst düzey takımlar. Bu takımlar rakibimiz olursa kendimizi görme imkanımız olacaktır. Şu an için denk takımlar değiliz."

"Oyun olarak istediğimiz rakibi çıkarmadan oynayabilmek. Kendimi bir deniz içinde damla olarak görüyorum. Damlaya damlaya göl olur. Tosic'in sakatlığı vardı. Sol tarafı kapatmaya çalıştık. Pepe yoruldu. Medel de iyi girdi oyuna çok güzel oldu. Başakşehir ve Konya'ya da başarılar diliyorum."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI