Şenol Güneş Maça Çıkacak, Çünkü...

Beşiktaş cezayla karşı karşıya kalmamak için enol Güneş maça çıkacak

Beşiktaş Yönetim Kurulu, Başkan Fikret Orman liderliğinde TFF'nin Fenerbahçe derbisi kararını görüşmek üzere toplandı. Siyah-beyazlıların Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği karara uyması ve Tahkim Kurulu'na gitmesi beklenmiyor...

Beşiktaş'ta yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Fenerbahçe derbisi ile ilgili kararını görüşmek üzere olağanüstü toplandı. TFF'nin resmi açıklamasını bekleyen yönetimin, çıkacak karara göre yarın yapılacak Divan Kurulu İstişare Toplantısı'nda alınabilecek seçenekleri masaya yatırdığı öğrenildi.

MAÇA ÇIKMAMA KARARI ALIRLARSA NE OLACAK?
Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu'nun olaylı derbiye seyircisiz olarak kaldığı yerden devam edileceğini açıklamasının ardından 'Maça çıkmama' kararı alırsa "Hükmen mağlup" olabilir. Bunun dışında Beşiktaş'ın aksi bir karar alması halinde ise "Gelecek sezon Türkiye Kupası'na katılamama" ve "Türkiye Kupası'nda bu sezon elde edilen gelirlerin geri alınması" cezalarıyla karşı karşıya kalabilir.

Siyah-beyazlıların böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak adına TFF'nin kararı doğrultusunda hareket edeceği bekleniyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI