Şenol Güneş, Pepe'yi bekliyor

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Antelyaspor maçında rotasyona gidecek.

Beşiktaş’ta yarın akşam Antalyaspor ile oynanacak karşılaşma öncesinde Şenol Güneş’in Partizan maçına göre rotasyonlu bir kadro sahaya sürmesi bekleniyor. Sezona iyi başlayan ancak Erzurumspor maçında sakatlanıp son dakikaları da sakat tamamlayan Jeremain Lens’in henüz antrenmanlara çıkmadığı için yarın akşam sahada olmayacağı bildirildi.

Pepe belirsiz 

Partizan maçının 11’inden 3-4 oyuncu değiştirmesi beklenen Güneş’in sakatlığı geçen Babel ve cezası sebebiyle Sırbistan’a götürülmeyen Negredo’ya da ilk 11’de forma vermesi bekleniyor. Bu iki oyuncunun yanı sıra maç içinde yaşadığı sakatlıktan dolayı hemen hastaneye götürülüp kontrol edilen Pepe’nin durumuna bu akşam karar verilecek. Pepe’nin oynaması halinde defans hattını değiştirmeyecek olan Güneş, geri dörtlüyü Gökhan Gönül, Pepe, Vida ve Adriano’dan oluşturacak. Pepe’nin forma giyememesi durumunda ise Vida’nın yanında Enzo Roco görev yapacak. Orta ikiliyi yine Medel ve Necip’ten oluşturması beklenen tecrübeli teknik adamın hücum hattı Quaresma, Tolgay ve Babel’den oluşurken santrfor bölgesinde Negredo maça başlayacak isim olacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI