Şenol Güneş rotasyona gidiyor

Beşiktaş teknik direktörü şenol Güneş, Göztepe maçında rotasyona gitmeye hazırlanıyor.

Süper Lig’de pazar günü deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in 25 Ekim Perşembe günü Genk maçını düşünerek rotasyon yapabileceği konuşuluyor.

Çalışmalar tam kadro

Milli maçlara giden oyuncuların fazlalığından dolayı eksik bir kadro ile çalışan Siyah-beyazlılarda eksik tüm futbolcular bugün yapılan çalışmaya katıldı. Kara Kartal, yarın sabah yapacağı çalışmanın ardından İzmir’e uçarak kampa girecek.

Şenol Güneş, rotasyon yapacak mı?

Zorlu Göztepe maçı öncesinde Siyah-beyazlı takımda kart cezalısı Domagoj Vida ile Adriano forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Adem Ljajic’in durumu ise maç saatinde belli olacak. Süper Lig’in yayıncı kuruluşunda yer alan habere göre Teknik direktör Şenol Güneş, Göztepe maçı 11’ini yaparken Genk maçını da düşünecek. Tecrübeli teknik adam sakatlığını atlatan Adem Ljajic’i riske etmeyebilir. Cezalı Vida’nın yokluğunda Medel’i savunmaya çekmesi beklenen Güneş’in kadroyu kurarken, Ljajic – Oğuzhan ve Babel – Lens değişikliklerini masaya yatırması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI