Şenol Güneş tarih verdi; Beşiktaş uçuşa hazır

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Beşiktaşlı yöneticilere takımın son durumuyla ilgili bilgi verdi.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde oynadığı 4 maç ve ligdeki Akhisarspor maçları taraftarları tatmin etmezken Şenol Güneş, özlenen ve beklenen takımın ne zaman ortaya çıkacağını açıkladı. Geçen sezonu 4. bitirdiği için UEFA Avrupa Ligi’ne ikinci ön eleme turunda başlayan ve sezonu erken açan Siyah-beyazlı takım, şu ana kadar resmi 5 maç oynadı. Ortaya konan futbol ise birçok kesim tarafından eleştirildi.

Şenol Güneş: Milli aradan sonra forma gireriz

Dünya Kupası’nda mücadele eden oyuncuların takıma geç katılmasının yanı sıra beklenen transferlerin gerçekleşmemesi Güneş’in elini kolunu bağladı. Eldeki kadro ile maçlara çıkan başarılı teknik adamın yöneticilere eylül ayındaki milli maçın ardından takımın rayına oturacağını söylediği belirtildi.

Zamana ihtiyacımız var

UEFA Avrupa Ligi’nde oynadıkları maçların birer ölçü olmadığını ifade eden Güneş’in Beşiktaşlı yöneticilere “Sezonu erken açtık ama birçok oyuncu ikinci kampın sonuna doğru takıma katıldı. Transfer dönemi devam ettiği için belki hala takımdan ayrılacak oyuncular bile olabilecek. Yine gelmesini beklediğimiz oyuncular var. Şu anda eldeki oyuncularla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Takım yavaş yavaş yerine oturuyor. Milli maç arasından sonra hazır oluruz. Milli maç arasında kadar oynadığımız maçları kayıpsız atlatmamız gerekiyor. Ağustos sonunda transferde bitecek. Gelenler ve gidenler netleşecek. Eylül ayının ortasında herkesin beklediği özlediği takım sahada olacaktır” şeklinde konuştuğu ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI