Şenol Güneş'in berberinden zorunlu açıklama

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in berberi Şehmus Güner'den açıklama geldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Bursaspor ile oynanan maçtan sonra Yıldırım Demirören ile görüşmemiz berberde gerçekleşmişti açıklamasında bulunmuştu. Güneş, basın mensuplarının “Milli takımın başına geçmek için Yıldırım Demirören ile görüştünüz mü?” sorusuna  “Yıldırım Demirören ile görüştüm ama berberdeydim. O da geldi. Berbere de kızıyorum ne zaman oraya gitsem geliyor diye. Ali Koç da geliyor. Milli takımdayken saçlarımı beğenmediler. Berbere dedim ki, Şehmuz bak kafamın içi iyi, dışını eleştiriyorlar. Sorun senin” şeklinde açıklama yapmıştı.

Şenol Güneş‘in berberi ne dedi ?

Güneş’in berberi Şehmus Güneri, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu ve şunları yazdı: “Sevgili Şenol Güneş hocamız ile tanışmam, İstanbulspor kulübünü çalıştırmaya başlamasıyla olmuştur. Berberlik mesleği, toplumun farklı bireylerinin bir araya geldiği, tanıştığı, kaynaştığı sosyal mekanlardır. Salonumuz otuz üç yıldır ağırlıklı olarak iş, spor ve sanat dünyasının seçkin simalarının müdavimi olduğu bir makamdır. Şenol hocamız 25 yıllık müşterimiz her zaman başarılarıyla gururlandık. Hocamızın bir söyleşide esprili bir dille salonumuzdan ve şahsımdan bahsetmesi bizleri tebessüm ettirmiştir. Emiz ki hocamız bugün olduğu gibi bundan sonra da başarılarına başarılar katarak kariyerine devam edecektir. Bu doğrultuda bu bilgilendirmeyi hocamızın açıklamaları üzerine basından gelen yoğun ilgi ve sorular üzerine yapmayı uygun gördüm.”


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI