Şenol Güneş'in Son Transferi; Altuğ Atalay

Beşiktaş’ın yeni basın danışmanı Altuğ Atalay oldu.

Beşiktaş’a Trabzon’dan yeni basın danışmanı geldi. Altuğ Atalay’ı Şenol Güneş açıkladı… Beşiktaş’ın yeni basın danışmanı Altuğ Atalay oldu. Trabzonspor’u çalıştırdığı dönemde Şenol Güneş ile birlikte Bordo-Mavili kulüpte iletişim sorumlusu olarak görev alan Altuğ Atalay, Beşiktaş’ın yeni basın danışmanı oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atalay’a basın toplantısında sarfettiği sözlerle ‘hoş geldin’ dedi: “Altuğ ile daha önce […]

Beşiktaş’a Trabzon’dan yeni basın danışmanı geldi. Altuğ Atalay’ı Şenol Güneş açıkladı…

Beşiktaş’ın yeni basın danışmanı Altuğ Atalay oldu.

Trabzonspor’u çalıştırdığı dönemde Şenol Güneş ile birlikte Bordo-Mavili kulüpte iletişim sorumlusu olarak görev alan Altuğ Atalay, Beşiktaş’ın yeni basın danışmanı oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atalay’a basın toplantısında sarfettiği sözlerle ‘hoş geldin’ dedi:

“Altuğ ile daha önce çalışmıştım. Bu dönemde görsel medya ve sosyal medyada oyunclara destek olmak için burada Medyayı ve kulübü iyi bilen bir arkadaşımız. Kendisine hoş geldin diyorum. Başarılar diliyorum.”

Şenol Güneş için zaman zaman yöneticilerin basın danışmanlığı için teklifler olmuş ancak Güneş’ten onay çıkmamıştı.

SEMİNERDE SÖZLERİYLE FİKRET ORMAN’I ETKİLEMİŞTİ

Geçen hafta Antalya’da düzenlenen TSYD 54.Yıl Buluşması’nda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman konuşmacı olarak katılmış ve Orman’a ilk soruyu Altuğ Atalay sormuştu. Atalay’ın değerlendirme de içeren sorusundan etkilenen Orman, Atalay’a “Kendinizi tanıtırken Trabzon demiştiniz. Trabzon’da mı yaşıyorsunuz?” diye sormuş, konuşması boyunca başka sorulara da Atalay’ın sözlerinden alıntılar yaparak yanıtlar vermişti.

Altuğ Atalay kimdir?

1970’de Trabzon’da doğdu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. Gazeteciliğe 1987 yılında Güneş’te başladı. 1991’e kadar burada çalıştıktan sonra Milliyet’e geçti. Ardından 2000 yılında kurulan Günebakış gazetesinin spor müdürlüğü görevine getirildi. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği çeşitli yarışmalarda “Güncel Spor Yazısı” dalında ödüller kazandı. İyi derecede İngilizce bilen Atalay, bir dönem Trabzonspor’un iletişim sorumluluğu görevini yürüttü. Tecrübeli gazeteci son olarak trabzonajans.com’un genel yayın yönetmenliğini yapıyordu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI