Şenol Güneş'in Yardımcısı Kim Olacak?

Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'e yardımcı arıyor

Beşiktaş’ta yeni sezonda Teknik Direktör Şenol Güneş’in yardımcısının kim olacağı merakla bekleniyor. Siyah-beyazlı takımın kazandığı son iki şampiyonlukta Güneş’in yardımcısı Tamer Tuna’nın sezon başında Göztepe’nin başına geçmesinden sonra tüm sezon boyunca “Güneş, yalnız bırakıldı. Ona bir yardımcı lazım” tartışmaları yapıldı.

Fikret Orman: Yardımcı hoca gelecek

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da hafta içinde camiaya verdiği iftarda takıma mutlaka bir yardımcı hocanın geleceğini ifade ederek, “Güneş’in yanına kesinlikle yardımcı hoca alacağız” açıklamasını yapmıştı.

Şenol Güneş’e yardımcı hoca alternatifleri

Tecrübeli teknik adam ile yapılan görüşmede yeni sezonda bir yardımcı hocanın gelmesi konusunda fikir birliğine varıldı. İlk isim olarak Ümraniyespor’u çalıştıran Bayram Bektaş ile görüşüldüğü fakat Bektaş’ın ‘Ben Süper Lig’de bir takım çalıştırmak istiyorum” diyerek bu teklifi kabul etmediği belirtildi. Bayram Bektaş ile yapılan görüşmenin ardından genç teknik adam, Süper Lig ekiplerinden Göztepe’nin başına geçti. Yönetimin yardımcı hoca listesinde ise şu isimlerin yer aldığı ifade ediliyor: Feyyaz Uçar, Yusuf Şimşek, Gökhan Keskin, Yasin Sülün ve Mustafa Doğan.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI