Şenol Güneş'le sözleşme imzalanacak mı?

Beşiktaş'ta Şenol Güneş imzalayacak mı?

Beşiktaş’ta son haftalarda alınan sonuçlardan dolayı Şenol Güneş’in çok mutsuz olduğu yüzüne de yansımaya başladı. Siyah-beyazlı yöneticilerde tecrübeli hocanın mutsuz olduğunu doğruladı. Başarılı teknik adamın Trabzonspor’un başına geçeceği iddiaları ortaya atılırken Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Şenol Güneş ile hiçbir görüşmesinin olmadığını gün içinde açıklamıştı.

Şenol Güneş’in keyfi yok

Öte yandan Beşiktaşlı yöneticilerde Güneş’in mutsuz olduğunu belirterek, “Evet, Şenol Hoca mutsuz! Ama Başakşehir’i, Sivas’ı yenemediği için, şu an takım zirvede olmadığı için mutsuz. Türk futbolunda bir teknik adamın bir takımda 4 sezon geçirmesi kaç kere görülmüş? Şenol Hoca, Trabzonlu’dur ama Beşiktaş’la da gönül bağı vardır” dedi.

Yeni sözleşme yapılacak mı ?

Güneş gazetesinde yer alan haberin detaylarında Beşiktaşlı yöneticilerin  “Şampiyon olursak Şenol Hoca kesin kalır. Şampiyon olamazsak ve Fikret Orman yeniden başkan olursa oturup konuşulur. Şampiyon olamazsak ve Orman da kaybederse Güneş, Trabzonspor’a ya da bir Avrupa takımına hayırlı olsun diyebiliriz! Bu haberlerin hocayı yıpratmaya yönelik olduğunun farkındayız. Güneşli günler uzak değil”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI