Şenol Güneş'ten çarpıcı açıklama

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Antalya'da basın toplantısı düzenledi.


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya’da devam eden kampta basın mensuplarının gündemdeki konularla ilgili sorularını cevaplıyor.

Şenol Güneş’in basın toplantısından öne çıkanlar

“Bu transfer süreci içerisinde boşta kaldığı için çalışma imkanı olmadı, idman yapmadı. Şu an da ciddi bir sakatlığı yok, arka adelesinde bir gerginlik vardı ama idmanına mani değil. Hafta başından itibaren kalkmayı düşündük. Caner’in de bir rahatsızlığı var. Mustafa’nın da bir rahatlığı vardı. Burak’ın idmansızlığı önemli çünkü herkesin çok şey beklediği bir isim”

“Ben Trabzon’da çalışırken, ilk geldiğimde gördüğüm şey, Burak futbolu çok seviyor ve ait olduğu yerde saygı duyarak çalışıyor. O zaman gelirken de Trabzon’a para vererek geldi, arkadaşlarıyla arası çok iyiydi. Daha sonra şartlar öyle gerektirdi ve gitti. Sonra yine başarılı oldu. Burak gittiği her yer başarılı oldu. Yeteneği ile dünya çapında oynayacak bir oyuncu. Bende kefil oldum. Hatalarından dolayı eleştirilerine saygı duyuyorum, bende eleştiriyorum. Burada kasti yapılanlar doğru bulmuyorum, Trabzon’da çarpıştı, kanama olduğu halde burda geldi oynadı Galatasaray maçında. Çok önemli bir karakter. Yıpratılmasını ve yıpranmasını doğru bulmuyorum. Duygusal, anlık parlayan bir çocuk ama kalbinde kötülük olduğunu düşünmüyorum”

“Taraftarın onu kucaklayacağını bekliyorum. Fazla konuşmayı doğru bulmuyorum. Kimseye kolay kolay kefil olmam ama Burak Yılmaz’a kefil olurum”

“Şu anda bulunduğum yerden memnunum. Yıl sonunda yeni sözleşme teklifi geldiğinde elbette değerlendireceğim. Burada mutsuz değilim. Mutsuz olduğum konu, şu anda oynadığımız oyun ve bulunduğumuz konum.”

“Beşiktaş camiası ve yönetimi beni istediği sürece gitmem. Mukaveleyle ilgili şu anda bir şey yok ama temenniler öyleyse bunu değerlendiririz.”

“Kaleci ve savunma otursun, değişmesin, gerisi hallolur..Benim felsefem bu..Bunların çok değişmemesi lazım..Ne yazık ki şartlar gereği, o bölgede çok değişiklik yaptık.”

“Şener Özbayraklı, Türkiye’nin en iyi beklerinden biri ama şu anda bir şey yok. Zaten Gökhan iyi oynadığı sürece orada başkasını oynatmam.”

“Şenol Güneş: Kötü bir ilk yarı geçirdik. Bunu silebilecek şansımız var. Olağanüstü çalışıp farkı kapatabiliriz. Hiçbir mazeretimiz olmadan oynayacağız. Öndekilere avans vermiş gibi düşünebilirsiniz. En azından oyun olarak en iyisi biz olmak zorundayız. Bu bize şamiyonluğu getirir. 

“Serdar Aziz iyi bir oyuncu iyi bir karekter. Ben kendisini aramadım. Galatasaray’dan ayrılma durumuna geldi. Şu anda konuşulmuş bir durum yok. Belki olabilir. Transferi yönetim yapıyor.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI