Şenol Güneş'ten Fenerbahçeli Yıldızın Transferine Veto

Fenerbahçeli Vincent Janssen transferine Şenol Güneş’ten onay çıkmadı.

Yeni sezona yönelik golcü arayışları kapsamında menajerler tarafından Beşiktaş’a önerilen Fenerbahçeli Vincent Janssen’e Şenol Güneş’ten onay çıkmadı. Golcü oyuncunun menajerleri geçtiğimiz aylarda Fikret Orman’a ‘Janssen’i istiyorsanız, size getirebiliriz” önerisinde bulunmuştu.

Tottenham, 5 milyon Euro’yu kabul etti

Menajerlerin teklifi üzerine Başkan Orman’ın bu futbolcuya ‘5 milyon Euro bonservis ödeyebiliriz’ sözlerinin ardından İngiliz ekibi, düşünmek için süre istedi. Bu sürede Hollandalı golcüyü başka kulüplere satmak isteyen ve istediği teklifi alamayan İngiliz kulübünün Orman’ın bu teklifine olumlu baktığı dile getirildi.

Şenol Güneş’ten vize yok

Hollandalı oyuncunun ismi gündeme geldiğinde ‘Bizde ilk 11 oynayamaz. Belki rotasyonda kullanabilirim’ diyen tecrübeli teknik adamın yapılan ikinci görüşmede şu anlık golcü oyuncu hakkında olumsuz rapor sunduğu dile getirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI