Şenol Güneş'ten flaş transfer açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın eski yıldızları Guti ve İlhan Mansız, siyah-beyazlıların antrenmanı sonrası basına önemli açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş, açıklamalarında Guti ile İlhan Mansız'a teşekkür etti ve, ''Eski futbolcularımız, yeni antrenör arkadaşlarımız. Her ikisinin marka değerini iyi biliyoruz. Beşiktaş'a katkı yapmak için bizimle beraber olacaklar. Her ikisine de hayırlı olsun, hoşgeldin diyorum.'' dedi.

"TRANSFER İÇİN EKONOMİ GEREKİYOR"

"Biliyorsunuz transferle ilgili kararları başkan veriyor. Cuma günü gelecek, bir toplantı yapacak, ondan öğrenirsiniz. Ben takımdan ve takımı geliştirmekten sorumluyum. Transfer için ekonomi gerekir, teknik ihtiyaç gerekiyor. Hepsi olsaydı bunları konuşmazdık. Başkan geldiği zaman gerekli açıklamaları yapacaktır."

"VIDA İÇİN 10-20-30-50-100"

"Vida gelirse stoperde sürpriz olmaz. Ben de gelişmeleri gazetelerden okuyorum, 10, 20, 30, 50, 100! Atıyoruz tutuyoruz. Paralar gelmiyor."

"BABEL GİDERSE, MESSI VE SUAREZ"

"Babel giderse konuştum başkanla. Messi'yi Suarez'i söyledim. Başkan da yarın görüşmelere başlarız dedi. Bu kadar kolay değil."

"DAHA HIZLI OLMALIYIZ"

"Geçen sene Lens, Medel ve Negredo'nun çalışma tempoları gerideydi. İkinci yarıda daha iyiydi. Bazen bu da yetmeyebilir. Ancak şu anda çalışma temposundan memnunum. Tabi daha hızlı olmalıyız ve geçişleri hızlı yapmalıyız. Lens, Vagner Love, Gökhan Töre de çalışıyor."

"Sen normalde Babel'i, Cenk'i, Tosic'i gönderir misin? Ama şartlar gereği önemli oyuncularımızı bazen gönderebiliyoruz."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI