Şenol Güneş'ten Gökhan Töre'ye sert tepki

Beşiktaş’ın bu sabah Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde U21 Takımı ile oynanan maçta Gökhan Töre’nin bazı davranışları Şenol Güneş’i çileden çıkardı.

Beşiktaş’ın bu sabah Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde U21 Takımı ile oynanan maçta Gökhan Töre’nin bazı davranışları Şenol Güneş’i çileden çıkardı. Siyah-beyazlı takım, milli maç arasında U21 takımı ile hazırlık maçı yaptı.

Gökhan Töre'yi kovdu 

Geçen yıl yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Gökhan Töre, bu sezon bazı maçlarda görev almaya başlamıştı. Milli arada  U21 takımı ile oynanan maçta yıldız oyuncuyu oynatan Güneş, saha içinde istediklerini yapamayan Töre’yi sert bir dille uyardı. Gökhan’a basit oynaması yönünde uyarılarda bulunan deneyimli teknik adamın uyarılarını dikkate almayan Gökhan Töre, el kol hareketleriyle tepki verince oyundan alındı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI