Şenol Güneş'ten Güven Yalçın kararı

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş’in Sivasspor maçında ilk oynatarak büyük sürprize imza attığı Güven Yalçın ile ilgili kararı belli oldu.

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş’in Sivasspor maçında ilk oynatarak büyük sürprize imza attığı Güven Yalçın ile ilgili kararı belli oldu. Siyah-beyazlı takım, milli aranın ardından Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla başlayacak.

Şenol Güneş, Güven Yalçın’a daha fazla şanş tanıyacak

Tecrübeli teknik adamın Cyle Larin ve Vagner Love’a yeterince şans tanıdığı kalan haftalarda Mustafa Pektemek ve Güven’e daha çok şans vereceği ifade edildi. Sivasspor maçında ortaya koyduğu oyun ve attığı golle dikkat çeken genç forvetin bundan sonra daha fazla şans bulacağı kaydedildi. Şenol Güneş’in Mustafa ve Güven ikilisiyle forvet hattını ayakta tutmaya çalışacağı bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI