Şenol Güneş'ten Mehmet Özdilek'e Olay Hareket

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek ve yeşil-beyazlı futbolcu Bourabia'yı hakeme doğru itti.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 1-1 biten Konyaspor maçı sonrası hakemin etrafındaki oyuncularını soyunma odasına gönderdi. O sırada hakemin önünde olan Konyasporlu Bourabia'yı hakeme doğru itti. Bu sırada Mehmet Özdilek de hakemlerin yanına doğru gelmişti. Şenol Güneş, onu da hakeme doğru yavaşça itince Mehmet Özdilek sinirlendi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının açılış maçında Konyaspor ile Beşiktaş, 1-1 berabere kaldı. Son dakikaları nefes kesen karşılaşmada taraflar bir çok net pozisyondan yararlanamazken, Talisca ve Pepe gördükleri kart nedeniyle cezalı duruma düştü. İki yıldız gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek. 

Karşılaşmanın maçın önüne geçen olay ise maç sonunda yaşandı. Maçın hakemi Alper Ulusoy'un verdiği kararlar, Beşiktaşlı futbolcuların sürekli itiraz etmesine sebep oldu. Karşılaşmanın son dakikasında Talisca'nın bir pozisyonda Filipovic ile tartışması sonrası futbolcular hakemin etrafına toplanırken, Ulusoy maçı bitiren düdüğü çaldı. 

Beşiktaşlı futbolcular hakemin etrafını sarıp itiraz ederken, Şenol Güneş hemen sahaya girdi ve oyuncularına müdahele etti. Güneş, futbolcularını hakemin etirafından uzaklaştırıken, Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek de hakemin yanına doğru gelmişti.

Şenol Güneş, Özdilek'i hakeme doğru yavaşça itince Mehmet Özdilek sinirlendi. Ardından iki hoca da soyunma odalarına doğru hareket etti

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI