Şenol Güneş'ten revizyon

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş kadroda revizyona gidiyor.

Beşiktaş’ta 16 Ağustos Perşembe günü LASK Linz ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi rövanş maçı öncesinde kadroya Şenol Güneş ayarı. Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanan Siyah-beyazlı takım, tur için avantajlı olsa da işi riske etmek istemiyor.

Şenol Güneş, 3 oyuncu yedeğe çekecek

UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde B36 Torshvan ve LASK Linz maçlarının yanı sıra ligdeki Akhisarspor maçlarında hazır oyuncularla ile mücadele eden Güneş, takıma katılan oyuncuların form tutmaya başlaması ile birlikte kadroya ufak tefek dokunuşlara başladı. B36 Torshavn maçlarında stoper ikilisini Fatih ve Necip’ten kuran tecrübeli hoca, Pepe’nin takıma monte edilmesiyle birlikte LASK Linz ve Akhisarspor maçlarında Pepe-Necip’e dönmüştü. Akhisarspor maçındaki büyük hatanın ardından Güneş’in Necip’in yerine stoperde Enzo Roco’ya görev vereceği ifade edildi. Fanatik’te yer alan habere göre yine Güneş’in ileri uçta etkisiz kalan Cyle Larin’in yerine Vagner Love’a sol bekte de Adriano’ya görev verebileceği ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI