Şenol Güneş'ten Sert Açıklama

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisi öncesi sert sözler sarfetti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bayern Münih mağlubiyeti sonrası düzenlediği basın toplantısında sert açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş kendisi ve takımı hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi. Şenol Güneş'in açıklamalarından satır başları;

- "Bayern Münih'le oynadığımız ilk maç bizim için hayal kırıklığı oldu. Hiç şansımızın olmadığını söyleyebiliriz. Umutlarımızı buraya taşımak isterdik. Farklı kaybetik ama ülkemizi başından bu yana iyi temsil ettik."

-"Bu yenilgi için herkesten özür dileriz. Oynadığımız futbolla beklentileri büyüttüğümüzü biliyoruz. Şikayet etmeden, bahane üretmeden, doğru işler yaparak bugünlere geldik. Nasıl geldiğimizi herkes iyi biliyor."

"BİZİ YIPRATANLAR KENDİ İNSANIMIZ"

-"Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde biz hep sahada kaldık. Biz sahanın içindeyken bizi yıpratanların kendi insanımız olmasından üzülüyoruz."

-"Benim korkum yok. Ama benim üzerimden kendi korkularını yaratmaya çalışanları Allah'a havale ediyorum."

-"Biz dünyanın en iyi takımı değiliz ama en iyi takımı olmaya çalışıyoruz. İşimizi hep severek yaptık. Kimseyi korkutmak, sindirmek gibi bir anlayışımız asla olmadı."

- "Zaten maç kötüydü, Caner de bocalıyordu. Çıkarken kendisinin iyi olduğunu düşünüyordu. Ben de tartışmanın gereksiz olduğunu söyledim. Ben ona bir ceza vermeyeceğim."

"CANER'E 6 MAÇ CEZA VEREBİLİRLER"

-"Caner konuşurken elini kaldırdıysa doğru değil. Elini kaldırdı diye 3 maç ceza alabilir. Federasyon 6 maç da verebilir. Kirli ağızla konuşmaya ceza vermiyorlar ama buna verebilirler. Ben Caner'e ceza vermeyeceğim."

-"Bir süre stoperde Medel'i denedim. Takımla uzun süre çalışmadığı için ikinci yarı ya da maç sonuna doğru alırım diye düşünmüştüm. Robben girince gidişata göre sonra Tosic'i aldık."

-"Biz Bayern Münih'i o gün iyi oynayıp yenseydik bile onlardan iyi değiliz. Ben bunu her fırsatta söylüyorum."

-"Fenerbahçe derbisine de diğer maçlara çıktığımız gibi çıkacağız. Tabii ki büyük bir maç, bir derbi. Kazanmak istiyoruz. Talisca ve Pepe dışında Gökhan'ın ve Vida'nın sakatlık durumları var, onların durumlarına bakacağız."

-"Yardımcı antrenör beni yönetmiyor. Ben onu yönetiyorum. Performansımın da fena olmadığını düşünüyorum. Eğittiğimiz adamları benim için hoca gösterirseniz hem bana hem de ona saygısızlık yapmış olursunuz."

-"Cyle Larin şu anda Negredo, Love, Talisca ve hatta Mustafa Pektemek'in gerisinde. Eksikleri var, çalışıyor."

-"Türkiye'nin en iyi takımı olduğumuzu biz söylemiyoruz, bizimle oynayan takımlar söylüyor."

-"Şampiyonlar Ligi bu sene bize ağır bir bedel ödetti ama bu ülke için takımımız için, taraftarımız için buna değer."

-"Konyaspor maçının sonunda, yardımcı hocaları alayım diye hakemlerin yanına gittim. Mehmet Hoca'nın geldiğini görmemiştim. Daha sonra 'Gidin hakemleri tebrik edin' dedim. Kesinlikle itme gibi bir durum yok. Ayrıca Mehmet Hoca'yı da çok severim."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI