Şenol Güneş'ten talimat

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş,Malatyaspor maçında puan kaybı istemiyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yarın Malatyaspor maçı ile başlayacak yoğun maç trafiğinde futbolculardan 6 maçın hepsinin kazanılmasını istedi. Kara Kartal, diğer milli maç arasında kadar 22 günde 4’ü Süper Lig ikisi UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 4 karşılaşmaya çıkacak.

Şenol Güneş: 7 puan kaybı başarısızlık

Hafta içinde düzenlediği basın toplantısında sezonun ilk 4 haftasındaki 7 puanlık puan kaybını başarısızlık olarak nitelen tecrübeli teknik adamın Ümraniye’de yapılan çalışmalar öncesinde futbolcuları ile sık sık toplantılar yaptığı ifade edildi. Sabah’ta yer alan habere göre tecrübeli hocanın futbolcularına “Milli aranın ardından yeni bir başlangıç yapabiliriz. Ligde biri Fenerbahçe ile olmak üzere 4 maçtan (Malatya, Kayseri, Konya) 12 puan çıkarıp, Avrupa’da da Sarpsborg ve Malmö karşılaşmalarını kazanırsak bizim için her şey daha güzel olur. Sizden, her şeyi bir kenara bırakıp bu maçlara odaklanmanızı istiyorum” dediği öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI