Şenol Güneş'ten Tolgay Arslan kararı

Beşiktaş’ta alacaklarını alamadığı ve Medipol Başakşehir maçının devre arasında yemek yediği için Sivasspor kadrosuna alınmayan Tolgay Arslan konusunda Şenol Güneş’in kararı belli oldu.

Beşiktaş’ta alacaklarını alamadığı ve Medipol Başakşehir maçının devre arasında yemek yediği için Sivasspor kadrosuna alınmayan Tolgay Arslan konusunda Şenol Güneş’in kararı belli oldu. Yayıncı kuruluşta yer alan habere göre yıldız oyuncunun kadro dışı kalmadığı sadece Sivasspor maçının kadrosuna alınmadığı bilgisi yer aldı. Tolgay’ın teknik direktör Şenol Güneş’in kadro planlaması içinde yer aldığı ve oyuncunun çalışmalarda göstereceği gayretle tekrar formasına kavuşacağı gelen haberler arasında.

Yönetimin yine devre arasında bu oyuncuyu isteyen Stuttgart konusunda da düşünme aşamasında olduğu cazip bir teklif gelmesi halinde ise satışa onay vereceği de ifade ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI