Şenol Güneş'ten transfer mesajı

Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Sinan Vardar, Erzurum BB karşısında 3-1'lik galibiyet alan Beşiktaş'ı mercek altına aldı. İşte Sinan Vardar'ın Kartalhaber'e yaptığı değerlendirme;

Beşiktaş için maçın ilk 45 dakikası berbat ötesiydi. LASK Linz maçı sonrası "bundan kötüsü olmaz" diye düşünmüştüm, dün ilk devrede maalesef daha kötüsü oldu. 

Beşiktaş'ta ilk devrede sadece Necip ve Quaresma ayakta durmaya çalışıyordu. İlk 45 dakikada 8 gol pozisyonu bulan Erzurum karşısında Beşiktaş'ın devreyi 1-0 yenik kapaması bile büyük şanstı. 


Güneş'in mesajı 

Şenol Güneş baktı olacak gibi değil 37. dakikada sahada yürüyen 10 numarayı emanet ettiği Oğuzhan'ı çıkarıp Caner'i oyuna aldı. Aslında bu değişiklik yönetime "Bakın böyle gitmez, acil 10 numara transferi yapın" mesajıydı. Tabii kongre rüzgarına kapılan başkanın bu mesajı ne kadar dikkate aldığı kocaman bir soru işareti! Tabii Oğuzhan'ın kötü futbolu gerçekten hayal kırıklığıydı. Bak Oğuzhan kardeşim; gençsin, yeteneklisin. Beşiktaş forması kutsaldır. İki yıl önce Avrupa'nın sayılı takımları peşindeydi. Böyle oynarsan  işin çok zor! 


Bambaşka bir ikinci yarı 

İkinci 45 dakikada ise sahada bambaşka bir Beşiktaş vardı. Erzurum'da tribünleri dolduranlar Quaresma'nın resitalini izlediler. Gökhan Gönül, Adriano ve Negredo da kendine gelince Beşiktaş'ı seyretmeye doyum olmadı. 

Negredo harika bir topuk golü atarken bir kez daha klasını gösterirken "Bu takımın birinci golcüsü benim" dedi. 


Beşiktaş dün ilk 45 yarıda ne kadar kötüyse ikinci yarıda o da rakiplerine gözdağı verecek kadar iyiydi. Ancak bu takımın en az 2-3 transfere ihtiyacı var. Yöneticiler; Şenol Güneş'e kulak verin; hemen 10 numara transferi yapın. 


SİNAN VARDAR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI