Şenol Güneş'ten uyarılar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş,'tan futbolcularına uyarılar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 20 Eylül Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde Sarpsborg ile oynanacak grup maçı öncesinde takıma uyarılarda bulundu. Tecrübeli teknik adamın gelecek pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisinin bu maçın önüne geçmesini istemiyor.

Şenol Güneş: Fenerbahçe derbisini bırak Sarpsborg’a konsantre ol

Malatyaspor maçından sonra izin yapan Siyah-beyazlı futbolcular, Sarpsborg maçının ilk çalışmasını dün akşam Ümraniye Nevzat Demir Tesiseri’nde gerçekleştirdi. Fanatik’te yer alan habere göre akşam yapılan çalışma öncesinde başarılı teknik adamın oyuncularına “Avrupa Ligi’nde yeni bir sayfa açıyoruz. Önemli hedeflerimiz var. Sarpsborg, kağıt üstünde grubumuzun en zayıf takımı olabilir. Ancak 90 dakika boyunca dikkatli olmalıyız. Şimdiden derbiyi düşünürsek yaşayacağımız bir motivasyon kaybı, ilk maçımızda bize kayıp yaşatabilir” dediği aktarıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI