Şenol Güneş'ten yönetime ince mesaj!

Beşiktaş yönetimi Kolombiyalı golcü Borja için kulübü Palmeiras'la anlaştı ama Şenol Güneş 25 yaşındaki futbolcuyu veto etti.

Beşiktaş yönetimi Kolombiyalı golcü Borja için kulübü Palmeiras'la anlaştı ama Şenol Güneş 25 yaşındaki futbolcuyu veto etti. Güneş, kendisine Borja önerisini sunan yönetime "Transfer yapacağınıza futbolcuların paralarını ödeyin" dedi.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile yönetim arasında fikir ayrılığı oluştu. Yaşanan ekonomik sıkıntıların ardından gelen puan kayıpları moralleri bozarken devre arası yapılacak transferler Güneş'e takıldı. Yönetim tecrübeli teknik adama anlaşma sağlanan Palmeiras'lı golcü Borja için görüşlerini sordu. 

"BORÇLAR HEMEN TEMİZLENSİN"

Güneş, Borja için kendisine sorulan soruya "Önceliğim futbolculara olan borçların bir an önce temizlenmesi. Bunun problemini yaşıyoruz. Bu halledilmeden transfer asla olmamalı" cevabını verdi. 

"YİNE DE PATRON SİZSİNİZ"

Yönetim Güneş'ein bu cevabı karşısında şaşırırken tecrübeli hocanın ayrıca "Benim Borja için görüşüm olumsuz. Ancak patron sizsiniz. Fikrimi sordunuz ben de cevapladım" dediği öğrenildi. 

AVRUPA'DAN OYUNCU İSTEDİ

Yönetimin Borja konusundaki temasları Güneş'in keyfini kaçırdı. Tecrübeli teknik adamın yönetimden Avrupa liglerinde oynayan bir oyuncu talep ettiği öne sürüldü. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI