Şenol Güneş'ten Yönetime Quaresma Raporu

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe ile oynanan kupa maçında kırmızı kart gören Ricardo Quaresma'yı korudu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında kırmızı kart gören Ricardo Quaresma konusunda konusundaki raporunu yönetime sundu. Portekizli yıldız, Josef de Souza’nın kendisine yaptığı hareketin ardından sinirlenmiş ve sonrasında kırmızı kart görmüştü. PFDK’da Quaresma’nın kırmızı kart ve sonrasında yaptığı hareketler nedeniyle Portekizli futbolcuya 5 maç ceza vermişti.

Güneş’in raporu tamam

Teknik Direktör Şenol Güneş, yönetimden gelen rapor talebini tamamlayarak yöneticilere gönderdi. Tecrübeli hocanın rakip takım oyuncularının provakosyonunu gerekçe göstererek Quaresma’ya ekstra ceza istemediği ve normal cezanın verilmesini talep ettiği kaydedildi.

Ricardo Quaresma’nın cezası hangi maçta bitecek ?

Cezası nedeniyle Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Başakşehir maçlarında forma giyemeyen futbolcu, Alanyaspor ve Göztepe maçlarında da cezası nedeniyle oynayamayacak. Portekizli futbolcu, 29. haftadaki Akhisarspor maçında formasına kavuşacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI