Şenol Güneş'ten zorunlu rotasyon

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in milli maç arasından sonra oynanacak Ankaragücü maçında kadroda rotasyon yapmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in milli maç arasından sonra oynanacak Ankaragücü maçında kadroda rotasyon yapmaya hazırlanıyor. Milli takımlara gidecek oyuncuların yorgun geleceğini düşünen tecrübeli teknik adam, cumartesi günkü maçta bazı oyuncuları kenarda tutacak.

Güven Yalçın formayı kaptı

Sivasspor maçında ilk kez ilk 11’de şans bulan Güven Yalçın’ın gol atmasının yanı sıra istek ve arzusundan memnun kalan Güneş’in bu oyuncuyu ileri uçta oynatmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Şenol Güneş, kimleri kesecek ?

Zorlu karşılaşma öncesinde Siyah-beyazlı ekipte kadro dışı kalan Tolgay Arslan’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Adriano, Jeremain Lens ve Ryan Babel de Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Orta alanda oynayan Oğuzhan, Medel ve Atiba’nın milli takıma gitmesinden dolayı yorgunluklarını düşünen Güneş’in Genk maçında 11’de şans tanıdığı ve Sivasspor maçının son yarım saatinde göre verdiği Dorukhan’ı da ilk 11’de sürmeyi düşündüğü ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI