Serdal Adalı'dan Hakem Mesajı!

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Trabzonspor maçı öncesinde futbolun ön planda olmasını istediğini dile getirdi.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, bugün (19 Ekim Pazartesi) saat 20.00'de Trabzonspor ile karşılaşacak. Bu önemli mücadele öncesinde Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Adalı, iki takımın da sahada büyük bir mücadele vereceğine inandığını belirterek, futbolun ön planda olmasını arzuladığını ifade etti. Açıklamalarında, "Yıllardır olduğu gibi iki büyük futbol camiası sahaya çıkıp alınlarının teriyle mücadele edeceklerdir. Buna inancımız tam. Sahada sadece futbolcuların alın terinin, tekniğin ve taktiğin konuşulduğu bir maç görmeyi temenni ediyoruz. İnşallah ne maçtan önce ne de maçtan sonra hakemi konuştuğumuz bir maç olmaz," şeklinde konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI