Serdar Ortaç'tan Açıklama

konser sırasında Beşiktaş'a hakaret ettiği öne sürülen Sertar Ortaç özür diledi.

Beşiktaş - Adana Demirspor maçı oynanırken sahne aldığı mekanda karşılaşma ile  ilgili argo ifadeler kullanan şarkıcı Serdar Ortaç özür diledi. 

Beşiktaş'ın hakkında dava açtığı Ortaç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Adana'da konserim vardı, seyirci ısrarla telefonunu gösterdi ve söylememi istedi. Israrla bunu söyle dedi. Ben de bunu söyledim. Kimin kiminle maç yaptığını bile bilmem, futbola bakmam bile. Adana'yı gaza getireyim derken öbür tarafı sinirlendirdim. Ben kimin kiminle maç yaptığını bilmiyordum bile. Adana'yı gaza getireyim derken, Beşiktaş camiasını üzdüm. Sergen Yalçın benim için çok önemli, çok iyi dostum. Herkesten çok özür diliyorum. Konserde bulunan izleyicilerden biri ısrarla 'bunları söyle' dedi. Beşiktaş büyük bir camia. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da 30 senedir dostumdur. Birçok arkadaşım Beşiktaşlı. Laf ağızdan çıktı yapacak bir şey yok. Adana da beni affetsin, Beşiktaş da..."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI