Serdar Topraktepe'den tepki

Beşiktaş'ın Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olduğu derbi sonrasında Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe'nin açıklamaları gündeme damga vurdu.


Beşiktaş'ın Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olduğu derbi sonrasında Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe'nin açıklamaları gündeme damga vurdu. Topraktepe, hakemlerin kararlarını eleştirirken, takımının performansından da övgüyle bahsetti.

Serdar Topraktepe'nin açıklamalarından bazıları şöyle:

"TAKDİR HAKLARI HEP F.BAHÇE'DEN YANA"

"Tüm futbolcularım, 10 kişi kalmalarına rağmen son dakikaya kadar maçı kovaladılar, korakor mücadele ettiler, karakter koydular. Hepsine teşekkür ediyorum. Başlangıçta Fenerbahçe, 15-20 dakika baskı kuracaktı, biliyorduk, bunu konuştuk. Önce karşılamak, sonra geçiş oyunları oynuyorduk. 23. dakikada kırmızı kart gördük, planlarımızı bozdu. 10 kişi kaldıktan sonra 4-4-1 oynadık ama oyunu oturtamadık. Korakor iyi oynadık. Fenerbahçe önde olabilir ama maç iki tarafa da gidip geldi. 10 kişi kaldıktan sonra pozisyonlarımız var. Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı, 10 kişi olmamıza rağmen. Daha fazla mücadele etmek istedik ama 10 kişi olunca tempomuz düştü."

“ONLAR NE TAKDİR EDERSE BURADAYIZ”

“Geleceğinizle ilgili yönetimle konuştunuz mu?” şeklinde gelen bir soruya ise Topraktepe, “Ben bu camianın içinde olduğumu biliyorum. Onlar ne takdir ederse biz buradayız. Yönetimle de bu konuda bir şey konuşmama gerek yok” şeklinde cevap verdi.

"Oyuncuların mücadele ettiğini belirten Topraktepe, “Ben oyuncularla daha önceden beri birlikteyim. Hepsinin büyük bir isteği var. Kupada devam ediyoruz. İyi bir mücadele var. Bazı şeyler yavaş yavaş oluyor. Futbolcuların hepsi de bizim yanımızda” dedi.

Sezonun kalan bölümüyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Serdar Topraktepe, “Oyuncu motivasyonuyla ilgili bir problem yaşamıyoruz. Onlar da bunun bilincinde. Avrupa’ya gitmek istiyoruz. Kupada yürümeye devam etme hedefindeyiz. Bütün maçlarımızı kazanıp iyi bir şekilde sezonu bitirmek istiyoruz” diyerek cümlelerini sonlandırdı.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI