Sergen Yalçın açıkladı! Sözleşmesinde Beşiktaş maddesi var mı?

Malatyaspor'a imza atan Sergen Yalçın'dan çarpıcı açıklamalar

Sergen Yalçın açıkladı! Sözleşmesinde Beşiktaş maddesi...

Evkur Yeni Malatyaspor'daki dönemi resmen başlayan Sergen Yalçın için imza töreni düzenlendi. Törenden sonra Sergen Yalçın önemli açıklamalarda bulundu.

"Futbolda hiçbir şeyin garantisi yok istediğin kadar son 2 yılda iyi performanslar sergiledik biz ekip olarak ama bu işin garantisi yok. O yüzden bu sene iyi bir seçim yaptığımızı düşünüyorum Malatyaspor camiası olarak. Umarım doğru seçim yapmışızdır bizde onlarda. Zor bir süreç bizi bekliyor. UEFA ön elemesi var, lig var, kupa var geniş bir kadro lazım. Şuanda kadro sıkıntımız var. Bu nedenle ciddi bir kadro kurmak istiyoruz. Elimizden geldiğince iyi bir kadro istiyoruz. 7 - 8 oyuncu transfer etmek istiyoruz. Buda yeni ekip kurmak anlamına geliyor. Bizdekilerle içerdekilerin birleşimini çok sıkı bir biçimde sağlamamız lazım. 25'inde sezonu açacağız tam bir ay sonra eleme maçı oynayacağız bu bir aylık sürek bize ne kadar yetecek bu süreçte hangi oyucuları takıma katacağız bunun için çalışıyoruz.

Hedefimiz Malatyaspor olacak hemn ekibim olarak iyi bir sezon geçirmek. Bu yüzdende iyi konsantre olup iyi çalışmak zorundayız bunu biliyoruz o yüzden ekip olarak buna konsantreyiz.

"BENİM SÖZLEŞMEMDE BÖYLE BİR MADDE YOK"

Sözleşmemde herhangi bir madde yok. Benim sözleşmelerinde o tür maddeler çok olmuyor. Ben tazminat yazmıyorum. Benim hiçbir kulüpten tazminat alma gibi bir beklentim yok, zaten tazminatta almıyorum. Sadece Malatyaspor'da kontrat yaptık umarım iyi bir kontrat olur. her hangi bir maddede yok zaten gerekte yok zaten... "


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI