Sergen Yalçın: Biz Beşiktaş'ız, Kazanacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen yalçın, 29 Kasım Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisiyle ilgili konuştu.

Zorlu bir fikstürden geçen Beşiktaş, Fenerbahçe deplasmanından da 3 puanla ayrılmak istiyor.  Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, oyuncularıyla yaptığı her konuşmada galibiyet üzerinde duruyor. Yalçın, "Geçtiğimiz haftalarda beklenmedik kayıplar yaşadık. Bu kayıpları ancak böylesi kritik maçları kazanarak telafi edebiliriz. Kadıköy'e kazanmaya gideceğiz. Kimse beraberliği aklından geçirmesin" sözleriyle beklentisini öğrencilerine net bir şekilde anlattı.

'Biz Beşiktaş'ız'

Zirvenin gerisinde kaldıklarını hatırlatan Sergen Yalçın, "Rakibimiz formda ve çok kaliteli bir kadrosu var. Ancak biz de Beşiktaş'ız. Başakşehir karşısında favori değildik, kazandık. Yine favori gösterilmiyoruz ama önemli değil, biz Beşiktaş'ız; yine kazanacağız. Kadıköy'de 3 puanı alıp iddiamızı sürdüreceğiz" sözleriyle öğrencilerini motive ediyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI