Sergen Yalçın: Çebi'nin Açıklamalarını Kafama Takmıyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başkan Ahmet Nur çebi'nin açıklamalarına yanıt vermeyeceğini vurguladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ahmet Nur Çebi'nin önceki hafta yapılan imza töreninde kendisiyle ilgili yaptığı açıklamaya karşılık vermeyeceğini açıkladı. 

SERGEN HOCANIN AKLI SAHADA

"Belki hocamız Sergen Yalçın'ın istediklerini almadık ama hocanın onaylamadıklarını da almadık" diyen toplantının sonlarına doğru da, "Şenol Güneş keşke Beşiktaş'ta kalsaydı" açıklaması yapan Çebi'nin sözleri için "Açıklamaları manidar ama kafama takmıyorum. Benim tek düşündüğüm şey takımın oynayacağı maçlar" yanıtını verdi. 

PUAN KAYIPLARI TELAFİ EDİLECEK

5. haftayı BAY geçen Beşiktaş'ın Kasım ayındaki milli araya kadar Denizli, Malatya ve Gaziantep ile karşılaşacağını hatırlatan Sergen Yalçın, "Hedefimiz üç maçı da kazanıp zirve yarışına ortak olmak. İlk 4 maçta kaybettiğimiz 8 puanı telafi ederek şampiyonluk mücadelesine devam edeceğiz." açıklamasını yaptı.

BEŞİKTAŞ YARIŞTA OLACAK

Siyah-Beyazlı takıma yeni katılan 10 oyuncu olduğunu belirten Beşiktaş'ın genç teknik direktörü, devam eden futbolcularda da hem sağlık, hem de kulüp ilişkileri açısından sorunlar yaşandığının altını çizerek "Milli ara sonrası ligde BAY geçmemiz ise tam bir şans. Herkes maç oynarken biz takım atmosferini oluşturmak, birlikte çalışmak ve teknik ekip olarak beklentilerimizi oyunculara anlatmak için zaman bulacağız. Bunun faydalarını da önümüzdeki dönemde fazlasıyla göreceğimize inanıyoruz. Beşiktaş her zaman mücadelenin içinde yer alacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Recep Şeker-Yeniçağ



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI