Sergen Yalçın Çıldırdı!

Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmasının devre arasında şok bir tartışmanın yaşandı. Soyunma odasına 2-1 önde giden Galatasaray'da idari direktör Şükrü Hanedar'ın "ganyan bayisine" sözü sonrası Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın çıldırdı ve çok sert tepki gösterdi... İşte soyunma odası koridorunda yaşanan çirkin olay...

Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmasının devre arasında şok bir tartışmanın yaşandı. Soyunma odasına 2-1 önde giden Galatasaray'da idari direktör Şükrü Hanedar'ın "ganyan bayiisine" sözü sonrası Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın çıldırdı ve çok sert tepki gösterdi... İşte soyunma odası koridorunda yaşanan çirkin olay... 

Galatasaray - Beşiktaş derbisi ev sahibi takımın 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Maçın devre arasında ise Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar ile Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın arasında tartışma çıktı. 

Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasında Galatasaray evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yendi. Sarı-kırmızılılar, derbi galibiyetinin ardından büyük bir sevinç yaşadı.

Maç sonunda ise Galatasaray'dan Beşiktaş ve Sergen Yalçın'a çarpıcı bir gönderme yapılması dikkat çekti. 

ŞÜKRÜ HANEDAR: HAYDİ GANYAN BAYİSİNE

Ayrıca, Beşiktaş Teknik direktörü Sergen Yalçın ile Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar arasında tartışma yaşandığı gündeme geldi.

Beyaz TV'nin haberine göre; İlk yarıda 2-1 önde soyunma odasına giden Galatasaray'da idari görevli Şükrü Hanedar, "Haydi ganyan bayisine" diyerek, Siyah-Beyazlılar'a sataştı.

SERGEN YALÇIN: TERBİYESİZ HERİFLER

Bu sözü duyan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın bunun üzerine "Kim o sözü söyleyen?" diye bağırdı.

Hanedar'dan cevap gelmeyince Sergen Yalçın, "Biz sizi böyle mi misafir ettik? Terbiyesiz herifler" diyerek sert tepki gösterdi.

GALATASARAY'DAN GÖNDERME

Galatasaray Kulübü de sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, bir atari oyunu üzerinden Beşiktaş ve Sergen Yalçın'a gönderme yaptı.

Paylaşımda, bir aslanın iki kartalı avladığı görülürken, koşan bir atın olması da dikkat çekti.

Sergen Yalçın, maç sonunda "Konuşulması gereken çok konu var ama sonra konuşacağız" demişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI