Sergen Yalçın Derbi Sever

Pazar günü Fenerbahçe ile kritik bir derbiye çıkacak olan Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'ın büyük maçlardaki performansına güveniyor.

Pazar günü Fenerbahçe ile kritik bir derbiye çıkacak olan Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'ın büyük maçlardaki performansına güveniyor. Kara Kartal, Sergen Yalçın yönetiminde Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'e karşı çıktığı 6 maçta sadece 1 kez kaybetti.

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor. 

Habertürk'ten Oğuzhan Genç'in haberine göre; siyah-beyazlılarda kadroda önemli eksikler bulunsa da teknik direktör Sergen Yalçın'ın büyük maçlardaki performansı güven veriyor.

SADECE 1 KEZ KAYBETTİ

Geride kalan sezonun 20. haftasında Beşiktaş'ın başına geçen 48 yaşındaki teknik direktör; Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'e karşı 6 maça çıkarken 3 galibiyet ve 2 beraberlik alıp sadece bir kez kaybetti.

İLK ZAFER FENERBAHÇE'YE KARŞI

Yalçın yönetiminde ilk zorlu sınavını Başakşehir karşısında veren siyah-beyazlılar, etkili futboluna rağmen 1-0 yenilmekten kurtulamamıştı. Ardından Trabzonspor'u konuk eden Kartal, 1-0 geriden gelip 2-1'i bulmasına rağmen Sörloth'un son dakika golüyle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Sonrasında Galatasaray ile TT Stadı'nda 0-0 berabere kalan Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup ederek Yalçın yönetiminde ilk derbi zaferini elde etti.

TRABZONSPOR VE BAŞAKŞEHİR'E GEÇİT YOK

Bu sezonki ilk maçında Trabzonspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Beşiktaş, son olarak önemli eksiklerine rağmen Başakşehir'i 3-2'lik skorla devirerek zirve yarışına tutundu. Sergen Yalçın söz konusu 6 maçta 11 puan toplarken Kadıköy'den galibiyetle ayrılmak istiyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI