Sergen Yalçın: Dikkatinizi Çekerim...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ''Dikkatinizi çekerim; Son 8 maçın 7'sinde gol yemedik'' dedi.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlı atakımın 2-0 kazandığı Galatasaray derbisini değerlendirdi. Süper Lig'e iyi başlamadıklarını ancak her geçen gün zorlu fikstüre rağmen daha iyi olduklarını vurgulayan Sergen Yalçın, "İşler iyi gittiği zaman hayat tabii ki daha güzel. İşler kötü olduğunda da bir o kadar zor. Moral, motivasyon ve arzu bizi ileri taşıyor. Hazırlık kampını iyi geçirmememiz, transferlerin geç gelmesi bizim iyi oynamamamıza sebep oldu ama şuna dikkat edelim, bu takım son 8 maçının 7'sinde gol yemedi. Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum"ifadesini kullandı. 

Sergen Yalçın'ın maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle; 

"Çok zorlu bir periyottayız, futbolcularıma teşekkür ediyorum. Çok fazla maç oynuyoruz. Gökhan Töre'nin aramıza dönmesi takım için çok önemli. Adem Ljajic de antrenmanlara çıkmaya başladı. Bugün kazanmamız çok önemliydi. Hem rakibimizle puan farkını artırdık hem de liderliğimizi koruduk. Bizim için çok güzel bir gündü. Derbiyi kazanmak da çok güzel. Bugün ve yarın bunun mutluluğunu yaşayacağız.

İşler iyi gittiği zaman hayat tabii ki daha güzel. İşler kötü olduğunda da bir o kadar zor. Moral, motivasyon ve arzu bizi ileri taşıyor. Hazırlık kampını iyi geçirmememiz, transferlerin geç gelmesi bizim iyi oynamamamıza sebep oldu ama şuna dikkat edelim, bu takım son 8 maçının 7'sinde gol yemedi. Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI