Sergen Yalçın, Elneny'in Yanına Onu İstiyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Süper Lig'de yakaladığı çıkışla Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedefleyen Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Mohammed Elneny'nin yanını mutlaka bir orta saha daha isteyen Sergen Yalçın, transfer listesini yönetime iletti. İşte Beşiktaş'ta yaşanan son dakika transfer gelişmeleri...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yeni sezon transfer politikasını belirledi. Buna göre tecrübeli çalıştırıcı, ilk olarak orta sahaya takviye yapılmasını istedi. 

Siyah-beyazlı kulübün yönetimi, yeni sezonda orta sahada Atiba, Dorukhan, Necip ve Oğuzhan'ın yeterli olacağını düşünse de, Sergen Yalçın aynı görüşte değil. Yalçın özellikle orta saha planlamasına ayrı bir önem veriyor.

TRANSFER ŞART 

Bu düşünce ise Oğuzhan Özyakup'un inişli çıkışlı bir performans göstermesi, Dorukhan'ın da sakatlıktan çıktıktan sonraki form tutma sürecinin belli olmaması, bu sezon Atiba'yla beraber çok iyi bir ikili olan ve takdir edilen bir performans ortaya koyan Elneny'nin mutlaka takımda tutulmasını isteyen Sergen Hoca'nın, bunun gerçekleşmemesi halinde orta sahaya transfer yapılmasını istediği öğrenildi.

NIKA NINUA GELİYOR 

Ancak Arsenal'in Elneny'den para kazanma isteğinin bu transferinin gerçekleşme sürecini uzatacağı için Beşiktaş'ın yeni alternatif isimlere yönelmesi bekleniyor.

Bu arada yönetim Dinamo Tiflis'in 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Nika Ninua ve kulübü ile her konuda anlaşma sağladı.

Sergen Yalçın'ın Ninua transfer edilse bile, orta sahaya tecrübeli bir oyuncu takviyesini mutlaka istiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI