Sergen Yalçın: Eyüp Sultan'da Kurban Keseceğim

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, şanssızlıktan yakındı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, zorlu Konyaspor maçı öncesinde şanssızlıklarını kırmak için adak adayacak.

Son oynadığı Süper Lig'de son oynadığı ve Trabzonspor ve Antalyaspor maçlarında 5 puan bırakan Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, futbolcuların moral ve motivasyonlarının çok iyi durumda olduğunu belirtti. Yalçın Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ ile yaptığı sohbette takımın durumuyla ilgili değerlendirmeler yaptı. 

“Takımdan memnunum”

“Antalya karşısında bol gollü galibiyeti kaçırdık. Ancak o şanssızdık. Önümüzdeki hafta futbolculuk yaşamımızda yaptığımız gibi şanssızlığımızı kırmak için Eyüp Sultan’a gidip adaklık kurban keseceğim. Herkes transfere takmış. Elimizdeki mevcut kadrodan memnunum. Başaracağız. Forvette bireysel hatalarımızı en aza indirmeliyiz. Kontralar ve ataklardan final vuruşları çıkarmalıyız. Konya başlangıç olacak ve inşallah teknik olarak ekran başındaki taraftarlarımıza iyi futbol izlettireceğiz.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI