Sergen Yalçın Haklı Çıktı!

Beşiktaş teknik Direktörü Sergen Yalçın, Hulk'un transferi için yönetime talepte bulunmuştu. Beşiktaş'ta geçen sezon Sergen Yalçın'ın kadrosunda görmek istediği Hulk, Brezilya Serie A'da şampiyonluğa ulaşırken, ''Keşke transfer edilseydi'' dedirtti!

Beşiktaş'ın geçen sezon gündemine gelen Hulk, Brezilya'da yaşadığı şampiyonluk ve gösterdiği performansla sezona damga vurdu.

Beşiktaş'ta geçen sezon Sergen Yalçın'ın kadrosunda görmek istediği Hulk, Brezilya Serie A'da şampiyonluğa ulaşırken, ''Keşke transfer edilseydi'' dedirtti! Siyah-beyazlı takımın hocası Sergen Yalçın'ın ''Alınmasını çok istedim'' dediği Hulk, Atletico Mineiro ile şampiyonluk yaşarken, çok etkileyici bir performans sergiledi.

Hulk bu sezon Atletico Mineiro formasıyla çıktığı 54 maçta 31 gol atarken, 11 de asiste imza attı.

Geçtiğimiz yıllarda Porto, Zenit gibi takımlarla Avrupa'da şampiyonluk yaşayan Hulk, Atletico Mineiro'nun şampiyonluğu kucaklamasıyla  Brezilya Serie A'da ilk kez şampiyonluk yaşamış oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI