Sergen Yalçın için sürpriz iddia

Sergen Yalçın'ın Yeni Adresi Belli Oldu! Beşiktaş Derken Sürpriz İmza

Sergen Yalçın'ın Yeni Adresi Belli Oldu! Beşiktaş Derken Sürpriz İmza

Trendyol Süper Lig'de bu sezon istenilen performansı gösteremeyen Beşiktaş, beş farklı teknik direktörle çalıştı. Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Fernando Santos'un ardından Serdar Topraktepe takımın başına geçti. Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta, Sergen Yalçın için sürpriz bir gelişme yaşandı.


Sürpriz iddia 

Beşiktaş yönetimi içinde Sergen Yalçın konusunda kararsızlıklar yaşanıyor. Bir kısmı deneyimli teknik direktörü takımda görmek isterken, diğer bir kısım ise yabancı bir isimle devam etme fikrini destekliyor. Ancak Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Antalyaspor'un başındaki Yalçın, sürpriz bir hamle yapabilir.


Kararını verdi 

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta görev almayı düşünmediği takdirde farklı bir takımı çalıştırmayı düşünmüyor. Öne sürülen iddiaya göre, gelecek sezon için dijital medyada yayın yapan bir kanalla anlaşma sağladı. Beşiktaş ile 2020-2021 Süper Lig sezonunda şampiyonluk yaşadıktan sonra kötü sonuçlarla ayrılan Yalçın'ın, kariyerine Antalyaspor'da devam ediyor olması dikkat çekiyor.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI